18.12.14

GIVEAWAY 2014 BERSAMA MYSTORYMORY.COM

-Assalamualaikum-
Holaaa. Selamat hari rabu. Jom join segmen sebelum tidur. HAHA
*Klik banner kalau nak menang*

banyak hadiah boleh menang. Alahh try jelah banyak manfaat. Kalau tak menang friend mesti bertambah. HAHA

TAMAT
8 JANUARY 2015

MENANG
14 JANUARY 2015

10 comments:

  1. @220 follow cikbelbel
    best of luck :)

    ReplyDelete
  2. Hai tq join. cuma nak tanye, cik belbel dah follow blog saya ke? sebab tengok kat dashboard follower takde nama cik belbel.

    ReplyDelete
  3. Good lick

    Nnt nak joon jugak..

    ReplyDelete
  4. @Papaglamz
    good lick ye? pon boleh ! hahahaha

    ReplyDelete
  5. Hai Cik Belbel,

    Terima kasih kerana menyertai Giveaway 2014 Bersama www.mystorymory.com

    Kami harap anda telah follow blog dan like fanpage penaja seperti yang telah dinyatakan dalam syarat giveaway.

    Kegagalan berbuat demikian, penyertaan anda serta-merta terbatal.

    Semoga berjaya!
    Terima kasih. :)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum.. Dari GA yang sama http://mun-rah.blogspot.com/2014/12/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html . Done follow you, Follow me back! Tq :D

    ReplyDelete
  7. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)

    GA 2014 MystoryMorycom (8jan)
    1st GA by Mass Naim (25/1)
    GA pertama BLogCintaItuIndah (5/2)

    ReplyDelete
  8. assalam , singgah dari segmen sama :) http://www.blogparihh.com/2015/01/giveaway-2014-bersama-mystorymorycom.html

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

lagu