12.12.14

#CPUV MAYBANK.

-Assalamualaikum-
Alhamdulilah dapat cpuv ke-2 untuk bulan ni. Kesian jugak la sebab orang lain dah 4 5 cpuv satu bulan cik belbel terkedek kedek nak jejak 2.
Terima kasih maybank and i always love u! Yelahh kan campaign blogbuster dah tamat so maybank buat la promosi. Good luck sapa yang join tu!

Walaupun busy edit blog yang tak pernah siap ni tapi nuffnang still bagi cpuv. Sayang sikit!

9 comments:

  1. tahniah. alhamdulillah

    ReplyDelete
  2. Tahniah..smg dpt lg banyak

    ReplyDelete
  3. Tahniah..video blogbuster still pending lg :(

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. Terima kasih semua;)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah..
    Tahniah cik belbel

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu