13.12.14

#1 TERIMA KASIH NUFFNANGERS !

-Assalamualaikum-
Bismilah.. First of all cik belbel nak ucapkan jutaan terima kasih *macam guru besar nak bagi ucapan je* HEHE
ok sebenarnya cik belbel nak cakap terima kasih sebab sudi jenguk nuffnang dan blog cik belbel ni.

Haaa yang ni memang awesome !

  1. http://nhshura.blogspot.com/
  2. http://norshamimi.blogspot.com/
  3. http://lemonribena.blogspot.com/
  4. http://feycasnowie.blogspot.com/
  5. http://hafizzulkafly.blogspot.com/
  6. http://cikgufarha.blogspot.com/
  7. http://hajarashikin.blogspot.com/
  8. http://insekio.blogspot.com/
  9. http://kakaktiricinderella95.blogspot.com/
  10. http://blogparihh.com/
  11. http://flawlesssakura.blogspot.com/
  12. http://cikmanissweet.blogspot.com/
  13. http://ummi2m2s.blogspot.com/
  14. http://bilaakutravel.blogspot.com/
  15. http://asdydimension.blogspot.com/
  16. http://penulishingusan.blogspot.com/

 NOTE**cik belbel dah singgah blog korang. cekedoutt !

11 comments:

  1. Haiiii cik belbel ^^ hehe No 11 datang melapor :)

    ReplyDelete
  2. ehh ada jugak cikgu sana haha malu i :P

    ReplyDelete
  3. Ehhh saya pun ada hihi :D

    ReplyDelete
  4. olaaaa cik belbel. ;)
    eh, macam kita je no.16 tu. Hehe.

    ReplyDelete
  5. @Flawless Sakura
    sama-sama. terima kasih singgah :)

    ReplyDelete
  6. @Syaza Syafeeqah
    yeke awk num 16 tu ? hahahaaa

    ReplyDelete
  7. saya number 17 hahaha :p

    ReplyDelete
  8. Ramainya peminat...tahniah =)

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

lagu