3.12.14

SEGMEN : BLOGWALKING BERSAMA CIKGU FARHA

-Assalamualaikum-



Assalamualaikum
Salam sejahtera buat semua.

Sempena cuti sekolah yang masih berlangsung ni, cikgu nak lancarkan segmen ringkas dari blog simple cikgu ni. Harap dapat sambutan. Tujuan utama cikgu anjurkan nak rapatkan ukhuwah dan tambah kenalan di alam maya. Dalam masa yang sama bole kongsi maklumat dan info.

http://cikgufarha.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

Syarat simple je:-
1. Follow blog cikgu (boleh tengok side bar) - tak paksa pon hehe
2. Buat tajuk "Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha"
3. Tinggalkan url entry kat entry ini jugak

Copy coding yang disediakan.

#JomSupportRakanBlogger

TAMAT
10 DISEMBER 2014


19 comments:

  1. Lajunyee hehe tq tq tq~

    ReplyDelete
    Replies
    1. laju kan? hahaha. org first !

      Delete
  2. Blog update!
    Boleh check link memasing di blog cikgu ye :)

    Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha

    Insya Allah sampai masa cikgu dtg bw :)

    ReplyDelete
  3. haiii :)
    datang dari segmen yang sama ^^

    http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

    ReplyDelete
  4. salam..singgh cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum! Hye cik Bebel! ^^ singgah dari segmen yg sama
    http://cicihana.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

    ReplyDelete
  6. Salam singgah dan follow dari segmen yg sama. Jom singgah dan follow papaglamz

    http://www.papaglamz.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html?showComment=1417938246598&m=1

    http://www.papaglamz.com/2014/12/konsultant-nutrisi-ibu-dan-bayi-anda.html?m=1

    ReplyDelete
  7. Salam ukhwah, Singgah sini dari segmen Blogwalking Bersama Cikgu Farha !!!

    http://ismaildotcom.blogspot.com/2014/12/segman-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

    ***IsmailDotCom***

    ReplyDelete
  8. singgah dari segmen yg sama and done follow :)
    http://yayaomeyy.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

    ReplyDelete
  9. Salam, saya dari segmen yang sama :D
    http://sweetiecandyy.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

    Jemput komen post ini:
    http://sweetiecandyy.blogspot.com/2014/12/segment-lets-inspire-others-by-kyna.html :)

    ReplyDelete
  10. Jemput join segmen bloglist :)
    http://iniblogke.blogspot.com/2014/12/iniblogke-600-bloglist.html#.VIe17TGUfGQ

    ReplyDelete
  11. Salam, selamat ber"blogwalking, sy juga jalan-jalan dari segmen yang sama :D

    Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha

    :: anmashealthcare.blogspot.com ::

    ReplyDelete
  12. Salam singgah dr segmen cikgu. Thnx atas kesudian join segmen cikgu yg tak seberapa ni.

    Salam ukhuwah dr cikgu ye. Blog awak dah cikgu masukkan dalam bloglist BW'12 (ada kat sidebar), jadi boleh dtg jenguk2 serta boleh juga tambah kenalan lain.

    Boleh dth sini ye:-
    Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha

    ReplyDelete
  13. Salam. Baru dapat singgah sini balik.. terima kasih sudi singgah blog En Ilham

    ReplyDelete
  14. membalas kunjungan cik bebel dari segmen yg sama (^_^)

    ReplyDelete
  15. iqha balas kunjungan dekat sini,,btw,,thank you ye :)

    ReplyDelete
  16. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  17. singgah sini :) jangan lupa tau datang blog ijah! :)
    http://ijahoney.blogspot.com/

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

lagu