15.12.14

DRAMA TV3 : BILA HATI BERBICARA

-Assalamualaikum-
hyeee !
Selalu korang nampak cik belbel update pasal drama tv3 Zahira je kan ? almaklumlah nak masuk episod 7 dah drama zahira tu. 
Kali ni cik belbel nak review sikit pasal drama tv3 "Bila Hati Berbicara" 
Jujur cik belbel cakap cik belbel bukan peminat cerita ni. Entah kenapa, cara macam jiwa tak masuk dengan cerita ni. Rasa macam sakit hati pun ada juga tengok relationship Tania, Emir Kasya dengan Badri tu. Ok Stop !
HAHA

Drama tv3 Bila Hati Berbicara diadaptasi dari novel "Bila hati berbicara"
Ni haaa cover novel dia. Dari Buku prima rupanya. Selalu baca kaki novel dengan alaf je.
*Sumber google*

Drama ni ada 32 episod. Harini cik belbel tak sure dah episod berapa maybe episod 28 kot. Haa dah nak tamat uolss. Cik belbel tengok time last jelah. HAHA

Tak paham betul kenapa si Emir Kasya tu tak paham paham. Haha

Okeylahh tu je nak review. HAHA


4 comments:

  1. hhahahah lwak laa , tahu ending dia dah la ken cik belbel ^^,

    ReplyDelete
  2. @Meura Fiznie Airah
    kan? tengok awal tengok akhir, nanti paham lah. HAHA

    ReplyDelete
  3. Geram kat Emir tu bila duk tengok drama nie ^-^

    ReplyDelete
  4. @Ahmad Zu Mal Md Rayi
    Dengan tania pun cik belbel geram. Hahaha

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

lagu