11.12.14

HELP ME !! KOTAK REPLY HILANG !!

-Assalamualaikum-
 
hmmm penat lahh penat !
Baru nak seronok dengan template baru blog ni. 
Tiba-tiba...
....
....
Bila ada orang komen tak boleh nak reply !!
Masalah besar dia cik belbel tak tahu macam mana nak buang background kotak komen tu sebab cik belbel lupa cik belbel amek tuto tu dari blog mana :(
sedihnya rasa. Maaf ye sapa yang komen tu cik  belbel tak dapat nak reply. 
Anyone tolong boleh tak ?
Kalau dapat kotak komen yang basic tu pun dah bersyukur. Dari kotak kome cantik tapi tak boleh komen buat apa :(
Help meeee !

6 comments:

  1. cube tukar popup window ke embedded kat blogger> setting > posts & comment
    tapi yang tu kena buat style kotak komen baru macam Fara. Fara pun penah alami benda yang sama.. ngehe serry la kalau tak dapat membantu~

    ReplyDelete
  2. Owh kotak reply tak ada yer...

    ReplyDelete
  3. Myb ada setting code yg x betul kot..errr, Cik Mimie tak berapa arif sgt tentang ni..hope Cik Belbel jmpa solution nya ye :)

    ReplyDelete
  4. A'ah maybe terkurang kodnya ke, cer checking semula ^-^

    ReplyDelete
  5. Tamplet yang cik belbel pakai ni memang takde tempat reply la. Haishh peningg

    ReplyDelete
  6. Tak dapek nak nolong bab-bab gini. Akak memang tak pandai, pandai menjahanamkan lagi boleh la =)

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

lagu