29.12.14

ZUL ARIFFIN TRENDING DI TWITTER DENGAN DRAMA ISTIKHARAH CINTA

-Assalamualaikum-
hyeee uolsss! Tak pernah pernah tajuk entry cik belbel panjang berjela kan. Harini 29.12.14 cik belbel teruja betul bila buka trending  twitter ada nama Zul Ariffin.

Korang ingat tak before ni cik belbel ada review pasal drama tv3 Istikharah Cinta tu yang Zul Ariffin berlakon.
Episod harini sweet sangat tau. Cik belbel rasa cik belbel dah meroyan tengok drama tu asyik senyum je. Hehe
Harini Airil dah melamar Dina kan?
Tak sabar nak tunggu esok ni. Hehe

Sementara tu mari kita doakan keselamatan penumpang dan anak kapal airbus air asia #QZ8501 semoga mereka ditemui dalam keadaan selamat. Amin..

4 comments:

  1. tak pernah nk tgk >< mcm best pula bunyinya

    ReplyDelete
  2. @h- Zinnirah
    kena tengok ! sebab zul ariffin dalam tu handsomenyaa. sweet pulak tu !*ok cik belbel over*

    ReplyDelete
  3. Memang sweet sgt cerita ni...suka tgk Zul tu..melting meyh!! hehehe :)

    ReplyDelete
  4. hoho, mcm best tgok iklan dia. cam melting je bila tengok dia. hoho. best x cerita dia? :D

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

lagu