31.12.14

#BANTUANBANJIR

-Assalamualaikum-
Ramai yang sedia maklum tentang musibah yang menimpa Negara Malaysia pada akhir tahun ini.
Banjir yang telah melanda Timur Malaysia adalah yang sangat besar pada tahun ni. 
Pelbagai kemusnahan yang di alami oleh mangsa mangsa di sana. Kehilangan rumah, kereta, harta benda.
 
*sumber google*

Mungkin ini adalah dugaan yang Allah beri kepada kita rakyat Malaysia supaya kita ingat kembali apa yang telah kita lakukan sepanjang tahun 2014 ini.
 Dengan itu cik belbel dah diberi email oleh pihak Nuffnang mengenai #BantuanBanjir yang dijalankan oleh MERCY Malaysia

Haa nampak tak iklan MERCY Malaysia tu ? Kalau kita klik dia akan terus masuk ke facebook MERCY Malaysia. Kat situ kita akan tahu bagaimana kita boleh menolong mangsa banjir ini.
Mungkin pada harini adalah hari mereka dan esok lusa mungkin hari kita. Siapa yang tahu.
Mari lah kita sama sama meringankan beban mereka. 




 

3 comments:

  1. Tengkiuu share akak. :)

    ReplyDelete
  2. yep, insya allah, hlurkan tangan ringankan beban :D

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu