21.12.14

TAK SABARNYA NAK TUNGGU DRAMA ZAHIRA EPISOD 9

-Assalamualaikum-
Meh cik belbel nak tengok berapa ramai yang suka dengan drama zahira tv3 ni ?
Cik belbel suka buat review cerita ni sebab dia jadi hit dekat blog cik belbel.
Cik belbel tak sabar ni nak tunggu drama zahira episod 9 !
Cer tengok berapa ramai yang tak sabar ?
Cari promo pun tak jumpa jumpa ni.

Buat mimpi tidur malam ni :) * HOI LAKI ORANG TU!*
Alahai comelnya zati dengan Idlan !

*sumber google*
 Cari gambar zahira dengan zahid tak de pulak. hmm sob sobb

Cepatlah tv3 keluarkan promo zahira episod 9 !!
Nak tengok kat tonton kena bayar RM3 pulak. Dah la cik belbel super duper kedek ! HAHA


6 comments:

  1. tak sabar jugak. hahahah. sampai episod berapa eh cite ni?

    ReplyDelete
  2. Akak pun tak sabau gak ni :)

    ReplyDelete
  3. @Farrah MF
    Yesss kita semua geng tak reti sabar. Haha

    ReplyDelete
  4. tak sabar jugak nak tengok..best cerita ni..
    jom singgah http://aenoyou.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Zumal pun tengok gak drama Zahira nie. hehe ^-^

    ReplyDelete
  6. Salam pkenalan cikbelbel...

    Alamak kita xfolow la drama ni...tp kita folow awak..;-)

    #223

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu