9.12.14

PEMENANG JADI BLOGLIST CIK BELBEL

-Assalamualaikum-
Bismilah...
Ya Allah harini baru sempat bukak blog. Bila tuan blog bercuti secara automatik blog pun cuti lah kan. hahaha
Ok senarai peserta cik belbel dah update. Yang join time tarikh dah tutup pun cik belbel terima lah sebab first time buat segmen kan, jadi terima jelah semua. hehe
ok cek dekat sini 
Nak blogwalking sila kan. 

Disebabkan ada 36 peserta. Jadi cik belbel rasa cik belbel akan masuk kan semua peserta ni  dalam bloglist cik belbel. Sampai bila tu jangan tanya. Selagi cik belbel takde nak buat segmen cari bloglist baru insyaAllah korang akan kekal dalam ni. HAHAA

OK ! terima kasih sangat sangat sebab sudi join :) 

11 comments:

  1. Waaaahhhhhh... Terima kasih cikbelbel. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih jugak sudi join:)

      Delete
  2. thank you!nanti free nak blogwalking peserta lain..hari tu tak sempat

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok? blogwalking slow2 okehh

      Delete
  3. Terbaik....terima kasih cikbelbel

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah, terima kasih! <3

    ReplyDelete
  5. Tq bg cik belbel!!.. tp... sye punye link xde pon.. huhu ke sy yg termiss ke?

    My Blog
    ASDY Dimension.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Terbaik...tahniah semuanya

    ReplyDelete
  7. waaa...mekasih cik belbel :)

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

lagu