16.12.14

READER TAK SUKA BACA BLOG YANG...


-Assalamualaikum-
 Harini cik belbel nak update sikit pasal blog yang cik belbel rasa reader tak suka baca or singgah blog tu. Ok macam korang kan blog yang macam mana yang korang tak suka singgah ?

  1. Blog yang banyak iklan. Contoh macam iklan pop up tu. Ishh mesti benci kan masuk blog yang macam tu. Dulu cik belbel ada juga terfikir nak buat iklan macam tu tapi kalau cik belbel sendiri tak suka baca blog macam ni lagikan orang lain.
  2. Blog yang berat. Loading blog yang lambat kadang kadang buat sakit hati jugak.
  3. Blog yang sebelum masuk banyak betul ayat ayat pujangga dia. Tak boleh itu lah ini lah. Kalau semua tak boleh tayah buat blog.
  4. Blog tak boleh nak komen. Blog cantik dah, laju je. cario cari kotak komen entah taktahu kat mana. Masalah lahaiii
  5. Kalau yang tadi banyak iklan pop-up ni iklan yg bertenggek dekat tepi tu. Dah la cik belbel selalu online pakai phone. Bila banyak iklan bertenggek haishh sabar je lah.

17 comments:

  1. blog dah baru ya cik..hehehe.. lama tak singgah baca.
    semua betul di atas, kekadang tgk juga entri tu best atau menarik utk dibaca,kalau tak pangkah.

    ReplyDelete
  2. Heheheehe...marah nampak :)

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum ... Loading lmbt mmng erggghh ...! :p

    ReplyDelete
  4. hehehe..akak blog saya mcmana ya?ce komen skit...sya budak baru belajar kalo silap leh tunjukkan

    ReplyDelete
  5. terima kasih atas ingatan ini. smg lepas ni boleh improve tentang blog.

    ReplyDelete
  6. kalau pakai phone boleh tukar mode mobile kan
    memang tak berapa suka juga jenis yang ads banyak nih :)

    ReplyDelete
  7. btoyyy ,saya kalau tengok blog yang banyak iklan dan ssh nk jumpa shoutbox ,cepat-2 saya beredar dari blog tu...benci lahhh :(

    ReplyDelete
  8. Baru follow awak. Betul tu..kalau bukak blog yang bersepah pop up tu, memang laju je keluar balik.

    ReplyDelete
  9. kalau yg iklan popup tu mmg sakit hati. dah la kdg2 xtahu mcm mana nak pangkah. hahaha

    ReplyDelete
  10. betul...setuju semua tuhhh...memang kena banyak bersabar kalau jupe yg mcm tu...tpi kalau xleh nak sabar...sy terus exit jer...hehehheehhe

    ReplyDelete
  11. Blogwalking di sini..

    Assalamualaikum

    Tahukan anda 3 daripada 100 orang di dunia ini menghidap penyakit migrain? Kajian yang dilakukan oleh World Health Organisation menunjukkan penyakit migrain juge merupakan antara 3 penyakit utama dunia.
    Baca lagi.......

    http://www.papaglamz.com/2014/12/10-fakta-yang-anda-perlu-tahu-tentang.html?m=1

    ReplyDelete
  12. betul tu betul ... saya pun tak suka ... semak aje iklan bebanyakk ....

    ReplyDelete
  13. Zumal pun duk online dengan phone kalau banyak iklan memang sukar nak baca...

    ReplyDelete
  14. mcm masuk rumah orang, bersepah2 banner iklan kat pintu, kat tingkap. dah mcm papan tanda along je. entri best pun xnak baca. buat sakit mata je

    ReplyDelete
  15. Setuju... Lagi2 yg share link dekat fb. Yg tajuk hotz2.. Ble bkak macam2 suh tekan..

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu