26.12.14

DRAMA TV3 ISTIKHARAH CINTA

-Assalamualaikum-
Haaa harini hari jumaat ! 
Harini cik belbel nak buat review sikit pasal cerita petang petang tv3 ni aitu Drama Istikharah Cinta. Semalam khamis 25 disember 2014 dah episod 3 cerita ni.
Kalau nak tengok selalunya cik belbel saran kan tengok kat tonton lah HEHE.

Cik belbel buat review ni sebab cik belbel suka dengan watak 
Zul Arifin sebagai  Airil
Faye Kusairi sebagai  Dina
Nonny Nadirah sebagai Aiza
Syazwan Zulkifli sebagai Hanafis

Sweet je tengok Airil dengan Dina ni tau sebab Dina ni bagi cik belbel watak dia sangat happy go lucky. Bila Hanafis tinggal kan dia pun dia still lagi boleh move on sebab bagi dia Allah dah gantikan Hanafis tu dengan Airil. 
Isnin - khamis 
7-8 malam.

alahaii comelnya korang !

Jangan lupa tengok !

2 comments:

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu