30.12.14

APA LAH MASALAH DIA !

-Assalamualaikum-
Tajuk entry dan tengah menaip dengan rasa yang amat kecewa bila jumpa link macam ni


Cik belbel suka join segmen or Giveaway ni sebab memang boleh naik kan trafik blog kita. Kepada penganjur tu sendiri kenapa dah buat Giveaway or Segmen lepas tu hilang. Ok, for this site cik belbel memang tak tahu apa masalah dia. Mungkin kena banjir kot *tapi tak kan site sampai kena delete or block*
"Honesty is the best policy"
 Cik belbel selalu pegang prinsip kat atas tu. Jujur lah walaupun is menyakitkan *amboi ayat petang petang ni*. Tapi serius jangan lah dah buat Giveaway or segmen lepas tu hilang macam tu je. Yang tukang join ni tertanya tanya tau kemanakah hilangnya blog ni. Masuk ni dah 2 kali la cik belbel terkena. cik belbel ada juga blog lain yang join kan.

Anyone boleh explain ?

7 comments:

  1. MIA ler tuuu...huhuhu...tu yg malas kadang-kadang

    ReplyDelete
  2. kita senasib la . dah banyak kali cari blog dia tak dapat jugak . kalau tgk dekat google+ , dia dah announce pemenang tapi tulah ttp tak boleh nak buka . Kecewa kot , kecewa :'( hihik

    ReplyDelete
  3. semalam wardah pm dia kat fb. Dia dah tukar link blog. sini http://messarah.blogspot.com/ hoho. dia tak inform je. huhu.

    ReplyDelete
  4. Cik Mimie pun pelik jugak pengumuman da dibuat tapi link tak boleh bukak..ada tye dekat google+ tapi takde balasan..

    ReplyDelete
  5. dia dah tukar url, syaza emel dia tadi. nasib bek nmpk emel dia.
    ni url barunya, messarah.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Ok terima kasih semua ;)

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

lagu