22.12.14

#CPUV MAGGI ROYALE

-Assalamualaikum-
Rasa macam dah lama je tak naik kan entry. Seminggu cik belbel kerja 12 jam non leave, lepas tu sambung kerja baru pulak. Gila tak gila cik belbel hujung tahun ni. So cik belbel amik keputusan berenti kerja tu dah ppilih kerja yang lagi selamat. Kerja yang ni memang selamat. Tapi harini hari first kerja balik 6.30 terus tidur kaw ! Tah apa yang penat, nak kata penat asik termenung je tadi. Agaknya boss tu bayar cik belbel memang nak suruh termenung je kat kedai tu kot. Banyak sangat dah duit dia agaknya sampai tak tahu dah nak buat apa.

Ehhh bukan tu yang cik belbel nak cerita woi !
Alhamdulilah cik belbel dapat cpuv baru harini ! yeayy yeayy !*lompat bintang sikit*
2 3 hari ni blog kelaut yang dalam dan hampir lemas. Terima kasih nuffnang dan advertiser yang sudi tengok blog cik belbel ni. Alhamdulilah sekali lagi sebab cpuv memang rancak hujung tahun ni.

Cpuv kali ni adalah...
jenggg jenggg

Yaaa itu dia Maggi Royale !!
Maggi dan cik belbel susah nak dipisahkan. Nak nak lagi maggi kari. Pehh macam ada hantu !
Kat tv dah banyak kan iklan Maggi Royale ni.

Korean Spicy
Penang Seafood Curry

 Terima kasih Maggi !

*Kalau korang nampak iklan ni sudi sudi klik lah ye*
Terima kasih semua :)

5 comments:

  1. tahniahh ! sedap pulak tgk maggi tu. hehe. :D

    ReplyDelete
  2. yg ni mee dia lain sikit dan pedas lg . tahniah ^^ masih x fhm cpuv bgai ni

    ReplyDelete
  3. @h- Zinnirah
    terima kasih :) cuba baca entry ni
    http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/12/apa-itu-cpuv-cpc-dan-tips-dalam-nuffnang.html

    ReplyDelete
  4. tahniah cik belbel (:

    ReplyDelete
  5. hoho, tahniah dapat cpuv! :D

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu