1.12.14

RM 0.20 PER CLICK IN MALAYSIA PRIVATE CLUB (8SHAREMY)

-Assalamualaikum-
 
**sumber google image**


Ok harini cik belbel nak kongsi sikit dengan korang apa tu 8shareMY.
8share adalah satu medan media yang boleh di register oleh sesiapa sahaja, dan 8share  adalah Malaysia Private Club untuk media user. Kalau ada yang register nuffnang tu kan mesti nak tunggu earning dengan orang klik iklan kan. Macam tu jugak dengan 8share ni. 
Korang boleh share link korang di twitter, google plus, atau laman media yang lain yang membolehkan orang lain click link anda.

CLICK
8Share MY

Untuk register 8share boleh lah [ CLICK DISINI ]
Bagi sesiapa yang rajin dan ingin menambah pendapatan boleh la join 8ShareMY !

No comments:

Post a Comment

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

lagu