15.12.14

AISKRIM VANILLA OREO

-Assalamualaikum-
Selamat hari isnin. Harini cik belbel nak share benda yang cik belbel rasa cik belbel suka makan.
HAHA, cik belbel ni jenis yang kedekut tau, ehh bukan kedekut tapi suka berjimat *yeke*
Jadi nak beli aiskrim malahl tu cik belbel fikir 3 4 kali juga la, tambah lagi dengan ekonomi gawat sekarang kan, kena lah cari barang yang sepadan dengan ekonomi
Jadi cik belbel teringin nak makan aiskrim vanilla oreo.
kan mahal kan?
apa susah kita diy la. HAHA
beli aiskrim vanilla kosong yang murah satu kotak dalam RM 3.50 tak tahu lah tempat korang ada ke tak.
*sumber pak google je*

then beli oreo yang pakai timbang. murah sikit. HAHA
*sumber google lagi*

then masuk kan aiskrim dalam cawan or bekas
kalau cik belbel suka hancurkan oreo tu tehn campak je dalam cawan or bekas. 
Senang kan? nak tambah cream pun boleh or tambah milo. wuuu sedap mak aii


10 comments:

  1. wuuuu.. terliuar makk aii.. sedap woo. :D nnti nk diy jgk laaa.. ^^

    ReplyDelete
  2. wah... yang ni senang. biasanya syaza buat ais krim oreo tu sendiri. hahaha.
    lain kali buat mcm ni je lah. hehe

    ReplyDelete
  3. Boleh gak klu nk tlg buat, nnti post kat sy eh. Hihihi. ^^

    ReplyDelete
  4. mmg sedap. dah penah buat dah. hehehhe

    ReplyDelete
  5. Sedapnya...kena cuba buat ni :)

    ReplyDelete
  6. sedappppppnyaaa , lama tak makan ice cream oreo . ni yang rasa nak pergi kedai lepastu beli terus ni .

    ReplyDelete
  7. simplenya cara dia :D

    ReplyDelete
  8. wow sedapnyaa....saya suka sangat aiskrim vanilla orea sebab saya pny kegemaran oreo hehe nanti boleh buat untuk saya kan :)

    ReplyDelete
  9. Uihhhh sedapnya! Buat sendiri lagi berbaloi!

    ReplyDelete
  10. memang best kalau oreo dicampur dengan aiskrim

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

lagu