29.12.14

FRIES SALAD YANG SEDAP !

-Assalamualaikum-
Hyeeee ! Cik belbel kembali lagi dengan resepi yang baru !! * macam chef kan gaya aku * 
Ingat tak dulu cik belbel ada share resepi 
Kali ni cik belbel nak share yang bagi cik belbel murah senang dan boleh jadi resepi diet kot. Tapi kalau diet ikut Diet Atkins korang tak boleh makan makanan yang tinggi karbohidrat. Kentang or fries ni kategori karbohidrat tinggi lah.

Taraaa
Haaa ni lah makanan cik belbel di kala cik belbel dilanda kemalasan.
Cik belbel guna fries segera tu je. Hehe
Sayur kobis cik belbel cincang halus,alahh nak buat macam coeslow tu. Campur mayonis dan yang sedap tu sos thousand island. Kalau korang ada sos cheezy weges tu lagi sedap. *terliur*

Senang je kan? Korang kalau malas malas boleh la try, selalu cik belbel makan time sarapan dengan malam. Hehe
See yaaaa!


4 comments:

  1. sedapnya!!!simple dah menarik..boleh try ni,,hehe
    btw,,iqha singgah sambil main klik2 nuffnang :)

    ReplyDelete
  2. @Miqha Azmi
    Terima kasih iqha. Nanti cik belbel singgah ye

    ReplyDelete
  3. Sedapnya..sedapnye...terliur dah ni..hehehe

    ReplyDelete
  4. mak aih. tengok pun dah terliurrrr. pergh pergh..

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu