24.12.14

GIVEAWAY UNTUK BLOGGERS

-Assalamualaikum-
Giveaway untuk Bloggers
*Kik banner dan join*

Bismilah..
Disebabkan senarai GA yang cik belbel join dah semakin berkurang sebab dah banyak yang sampai due date jadi cik belbel kena topap banyak GA ni. HAHA
Ok jom join this GA, hadiah dia menarik uolsss ! 
Nak tahu hadiah apa usha blog safirulamar.com tak pun korang klik je banner tu.

Senang je kan?
Kepada yang dah join dan nak join tu cik belbel ucapkan selamat berjaya ! yeahhh !

TAMAT
28 DISEMBER 2014

4 comments:

  1. all d best cik belbel! =D

    ReplyDelete
  2. kita join jugak, tapi xda nasib menang. hoho

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu