1.12.14

FIRST CASHOUT 8SHAREMY

-Assalamualaikum-
Alhamdulilah cik belbel dah berjaya cashoutkan 8shareMY ni. Disebabkan first cashout dia boleh cashoutkan  RM 10 so cik belbel pun try la cashoutkan.


Cik belbel tak tunggu sampai earning banyak sebab cik belbel ni kurang percaya dengan benda macam ni. So cik belbel try cashout dan berjaya. 
Ni yang buat lagi semangat nak kumpul lagi banyak. Tahu nak kumpul banyak kena suruh orang klik tapi jangan la spam kan orang lain punya wall atau apa apa lah.
Ok? 
CLICK

1 comment:

  1. 8share saya baru RM6. Sadis. Hahahha.

    Salam singgah dari segmen mialiana

    Done following

    http://fadzirazak.blogspot.com/

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu