9.12.14

[ GIVEAWAY ] HELLO FROM CANADA

-Assalamualaikum-
Hello from Canada
*Klik banner dan join la sama sama*
Apakah URL blog Doodle of Life? http://herlifemanual007.blogspot.com/
Haa senang kan segmen kali ni
Cuma jawab satu soalan je. Kalau tak tahu jawapan pun boleh tiru, jangan risau ni bukan ujian kat sekolah. (hehe,jangan marah tuan blog)

Nampak tak hadiah dia apa? Fridge magnet from canada uolss. Tak dapat pergi canada dah dapat fridge magnet kan ? hehe

TAMAT
21 DESEMBER 2014 (1.00 am)

12 comments:

  1. Replies
    1. Terima kasih. Jom join

      Delete
  2. Hi. Thanks for joining. Good luck ya!

    Saya tak letak link awak dulu dekat nama peserta sebab saya tak sure awak dah follow blog saya ke belum. Maaf kalau saya terlepas pandang ke apa ke ya. Kalau awak dah follow, just let me know. Nanti saya update :)

    ReplyDelete
  3. Gudluck Cik Belbel :)

    ReplyDelete
  4. Good luck yer Cik Belbel ^-^

    ReplyDelete
  5. good luck cik belbel.. ^^

    ReplyDelete
  6. @Farah

    Saya dah update dah. No. 53 ^__^

    ReplyDelete
  7. datang terjah dari GA yang sama . Good luck yea ^^,

    http://pengemudamerahjambu.blogspot.ca/2014/12/ga-giveaway-hello-from-canada.html

    ReplyDelete
  8. dtg blogwalking sini...goodluck tau...kata farah, esok atau lusa dia nk announce the winner :D goodluck :D

    salam perkenalan dari Germany :D
    jindrisska.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

lagu