4.12.14

CARA NAK DOWNLOAD VIDEO !

-Assalamualaikum-
Ok harini cik belbel nak share macam mana cik belbel selalu download mp4, avi, punya format *ayat paria pa*
Entry zaman dulu cik belbel dah share macam mana nak download lagu atau mp3 kan? 

Ok first step cari video dulu
Ok ni video cik belbel amik dari youtube.
 
Cara dia sama je macam nak download lagu. Copy link url atas tu.
Dan.

Pastekan dekat laman web
Like thiss haa
Haa masuk kan link dekat kotak tu dan download !
Alreadyy siapp haa?
**PS : kalau dia ada suruh running java scrip running je okeh.

Ok ada soalan boleh komen di sini yoo!
Cekedouttt!


No comments:

Post a Comment

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu