13.12.14

SEGMEN : ZAMAN PERSEKOLAHAN

-Assalamualaikum-
MasyaAllah dah lama nak join segmen cik balqis ni tapi tak sempat sempat. Maaf ye, ok jom join segmen zaman persekolahan ni. *cik belbel pun ada sponser sikit*

*Klik banner dan join lah*

 
cik belbel dalam kategori number 8 kot. HAHA
sebab dulu dalam kelas cik belbel memang susah nak duduk diam, kalau diam pun cik belbel tidur. HAHA
Cik belbel suka gossip dengan kawan sebelah meja, kalau kawan sebelah tanak layan haa pergi menempek meja kawan lagi. Kadang kadang sampai halau tuan meja tu soh pindah duduk tempat lain sebab nak gossip dengan kawan sebelah dia. Haha *zaman jahiliah time tu*

Seronok tau zaman sekolah, lagi lagi time form 5 tu. Hishh macam macam kenangan nak cerita. Bila ingat ingat balik sekarang, cakap dekat diri sendiri *selekehnya aku dulu* haha.

Korang yang kategori yang mana? Meh la share share. hehe

TAMAT 
31 DISEMBER 2014


10 comments:

  1. Selamat bersegmen dan good luck ! ^_^

    ReplyDelete
  2. Memang best zaman sekolah dulu. Kaki gosip yer

    ReplyDelete
  3. jheheh.. ramai pulak kaki gossip ni. ^^ moga berjaya! peluang besar nak dpt hadiah tu

    ReplyDelete
  4. kita sama nombor 8 hahaha
    gud luck cik belbel ! :)

    ReplyDelete
  5. good luck yer :)

    http://kameqdeanna.blogspot.com/2014/12/segmen-zaman-persekolahan.html

    ReplyDelete
  6. same! no 8 jugakk. haha sampai cikgu dah kenal budak yg salu bising dlm klas

    wiwit. dr segmen yg same :)

    ReplyDelete
  7. Dari segmen yg sme. :)
    http://eli-daydreamer.blogspot.com/2014/12/segmen-zaman-persekolahan.html

    ReplyDelete
  8. tengkiu join segmen sy. jom check pemenang plak yer :)
    Senarai Pemenang Segmen

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

PEMENANG COMEBACK GIVEAWAY 2017

lagu