13.12.14

BOLEH PAKAI KE KOTAK REPLY NI

-Assalamualaikum-
Pehh tajuk macam nak cari gaduh je. Dah la copy orang punya, siap tanya macam tu lagi. HEHE maaf ye

 haa nampak tak yang "add reply" tu ?
kan cik belbel ada masalah kotak reply tu tak ada, so bila korang comment cik belbel hanya mampu melihat dan membalas melalui angin je lah yekk.

selalu kan kalau kita klik "notify me" dekat bawah kotak komen tu bila author blog reply kita akan dapat noti kan dekat email. Kalau macam ni dapat noti jugak ke ekk ?
Takpe bia cik belbel tanya orang yang cik belbel dah reply tu. HAHAH

ok byeee

3 comments:

  1. Boleh ke tak guna ?
    Akak plak tanya.

    ReplyDelete
  2. @mama 3farhanah
    boleh guna, tapi kalau cik belbel reply keluar macam ni lah tade noti mcm yg biasa

    ReplyDelete
  3. apa2 pun tetap comel blog ni

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

lagu