10.12.14

WOW 360 BERUBAH WOW !

-Assalamualaikum-
Apa yang wow ni. Apa apa?
Taraaaaa
Hahaha *ketawa jahat*

Blog cik belbel transform 360 beb!
Cik belbel buat keputusan semalam untuk tukar semua dalam blog ni. Sebab before ni cik belbel nak buat background sidebar tu selalu tak jadi. Cik belbel geram. Bila cik belbel geram cik belbel format semua. HAHA

Bila dah format ni lah hasil nya. Walaupun tak lawa mana, tapi cik belbel puas hati sebab semua ni cik belbel yang buat sendiri. Buat sendiri maksud cik belbel tu cik belbel tak de lah minta orang lain formatkan blog ni. So puas hati lah kan sebab hasil kerja kita kan.

Terima kasih kepada pemberi pemberi widget yang tutorial yang sangat berguna. xiexie ni pengyou !


7 comments:

  1. wahwah . makin kemas blog ni xD hihihi

    ReplyDelete
  2. Wah, ohsem la blog cik belbel nie ^-^

    ReplyDelete
  3. it's simple but nice!
    sbb syaza suka simple2.

    ReplyDelete
  4. Wow, memang cantiklah :) Nampak kemas...

    ReplyDelete
  5. alamak...wajah baru ke? tak sempat pula lihat wajah lama..hehehehe.

    ReplyDelete
  6. Memang cantik.
    Nampak simple dan kemas

    ReplyDelete
  7. cantek! sebelom ni punye pening pale haha

    ReplyDelete

tick Notify Me untuk tahu cik belbel balas apa :)
Terima kasih singgah yaa !

ALHAMDULILLAH SYUKUR...

lagu